Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 iunie 2011

Oriflame Catalog Review

Multe ne intrebam ce fel de produse sunt bune la un pret accesibil.Am trecut azi pe la siteul oriflame si am descoperit noul catalog,plin cu bunataturi si reduceri de sezon!
Iata cateva dintre ele:





Gama Nature Secrets


Preturile mi se par relativ bunute pentru buzunarul oricui vrea sa aibe produse de calitate.Si aroma este una desavarsita.Relaxare si regenerare garantata.

Parfumul Volare


Parfumul meu preferat de la aceasta firma,Volare este de ceva timp pe piata Oriflame,insa acest parfum nu va fi niciodata invechit,cu arome blande trandafiri si dulceag.Un must have mai ales primavara.

Fun whit Lip Glosses


Super culori haioase pentru vara,cu un aer foarte retro.Trebuie sa le incerci!


Arome super yummy cu o hidratare de durata,in arome de fructe cum ar fi:caisa,cirese sau blueberry.Un deliciu pentru buzele tale.




Fond De Ten & Bronzer                                                                                                



Stickul de fond de ten 2 in 1 ofera o acoperire nemaipomenita,iar cu trusa de infrumusetare in 3 nuante iti poti accentua trasaturile pe care vrei sa le pui in valoare.Cu siguranta as recomanda oricui acest fond de ten.

Bronzerul aplicat pe pometi iti va da un glow bronzat insa nu exagerat! De asemenea peria aceasta este si ea un must have mai ales in aplicarea pudrei sau blushului de orice fel.



Cutiuta cu minuni





Ok.Pe scurt,ador aceasta crema! Este cu adevarat hidratanta si de durata,ai are o textura asemanatoare cu mierea,pur si simplu nemaipomenita!
Cel mai bun moment pentru a o avea la tine este atunci cand mergi la plaja si ai nevoie de ea pentru buze sau chiar si maini si chiar si iarna cand pielea este foarte afectata de uscatime datorita frigului.Cu siguranta un 10+ in cutiuta cu machiaj.

Cam asta a fost micul meu review si produsele care le ador in acest moment.Pentru mai multe informatii legate de produse sau intregul catalog Oriflame puteti sa mergeti pe siteul official:

Orifflame Official Website

Sper ca v-a placut si Have fun!

vineri, 17 iunie 2011

Vara si Culorile Vii!

Da,cum vara a sosit si incepem sa vedem tot mai multe femei si adolescente machinduse cu culori vibrante,asortate cu multe accesori si materiale vaporoase.Insa cea ce nu ne dam seama este ca si look-ul natural bronz babe este la fel de apreciat,mai ales de baieti.

Un machiaj cat mai natural inseamna si mai putin stres.Nu ai nevoie decat de un luciu de buze,autobronzant(daca ai nevoie) si de rimel waterproof.Poti folosi farduri care sa se asorteze cu pielea usor bronzata.
Pentru un glow nemaipomenit incearca sa folosesti autobronzantul doar pe restul fetei,evitand zona ochiilor si sub sprancene,defapt in locurile unde ai aplica in mod normal un highlight.Astfel vei avea un highlight natural de la culoarea obisnuita a pieli tale.





Incearca sa eviti materiale prea geoiaie si foloseste cele mai light,ca matasea,bumbacul sau inul.Rochitele sau tricourile cu niste pantaloni scurti vor fi mult mai sexy si cool,mai ales in culori vii,in nuante de galben,portocaliu sau chiar albastru.

Pentru costumul de baie poti alege si unul one piece pentru un look mai classic,asortat cu o palariuta de plaja si niste pantofiori in aceasi nuanta,cu niste accesori viu colorate.Cu cat modelul costumului e mai simplu cu atat vei parea naturala si cool,defapt nu vrei parea ca o fata care vrea sa acapareze atentie.

Si nu uita,baietilor le plac fetele greu de cucerit!

Zece trucuri pe care ar trebui sa le stii intotdeauna!

1.Nu mai ai eyeliner!
  -Incearca sa folosesti rimelul ca si substitutie.Nu trebuie decat sa inmoi periuta eyelinerului in rimel si gata!


2.Rujul meu s-a rupt!
  -Nici o problema! Ia bucata de ruj rupta,topeste usor capatul rupturi,uneste capetele si inchidel,apoi il bagi la frigider.Vei sti ca e gata sa fie refolosit daca atunci cand il rasucesti va iesi cu usurinta.

3.Parul meu miroase cam urat de la poluare sau tutun!
 -Incearca s-a imoi bentita,guma de prins parul in apa cu esentele tale preferate,apoi scoatele si prindeti parul cu ele ude.Te vei simti mult mai relaxata cu esentele de levantica sau iasomnie.Poti sa pui apa acea intr-un mic spritz si sa iti spreiezi parul dimineata,atunci cand te piepteni.

4.Unghiile mele au o tenta galbuie!Ce ma fac!
 -Pune pe periuta de unghii putina pasta de dinti cu efect de albire si curata-ti bine toate unghiile. Petele vor disparea si unghiile tale vor fi mai stralucitoare. Repeta tratamentul de fiecare daca cand consideri necesar.
Sau iti poti inmuia mainile in apa cu suc de lamaie.Dupa aceste tratamente nu uitati sa aplicati pe unghie crema speciala hidratanta pentru maini si unghii, de preferinta una care sa contina vitamina A sau E.


5.Dinti mei nu sunt atat de albi pe cat mi-as dori!
 -Nu e nici o problema! Foloseste bicarbonat de sodiu cu periuta ta preferata si freaca bine fiecare dinte in parte.Vei observa o diferenta destul de mare.


6.Pielea mea pare uscata..
 -Icearca sa ramai hidratata!Este cel mai important lucru la corpul tau.Incearca de asemenea sa consumi cat mai multe fructe,mai ales cele cu un procent mare de apa:lubenita,marul,portocala.De asemenea poti folosi creme hidratante de cate ori crezi ca e nevoie.

7.Nu pot dormi!
 -Laptele cald seara, inainte de culcare, va face minuni pentru orice persoana obosita, care adoarme greu. La fel si bananele, care contin serotonina si magneziu, cu efect asupra relaxarii musculare.Ceaiul de musetel s-a folosit din cele mai vechi timpuri pentru efectul sau calmant. Daca ai probleme cu somnul, o cana de ceai fierbinte inainte de culcare te va ajuta sa dormi linistit.Mierea este si ea recomandata persoanelor care au probleme cu somnul. Studiile recente ale cercetatorilor americani au aratat ca glucoza din miere stimuleaza creierul pentru a reduce cantitatea de hormoni responsabili pentru starea de agitatie.
   Cartofii sunt si ei recomandati pentru efectul lor relaxant. Poti consuma la masa de seara cartofi nature, sau copti, alaturi de o cana de lapte cald. Migdalele si dovleacul sunt leacuri pentru persoanele agitate, care nu se pot odihni.Nu uita ca alimentatia este esentiala pentru sanatatea ta. Ea influenteaza toate procesele care au loc in organismul nostru, iar o alimentatie echilibrata si sanatoasa inseamna si un somn bun si mai multa pofta de viata.


8.Fardul meu nu isi pastreaza culoarea asa de mult pe cat mi-as dori!
 -Incearca sa folosesti un primer,care este asemanator fondului de ten,daca nu chiar si fondul de ten poate functiona ca un primer si corector pentru cearcane.

9.Sunt prea scunda sa port chiar orice.
 -Poarta tricouri, pulovere si bluze cu decolteu in V.Poarta veste care au o deschidere ampla, sub forma de V.Camasile si jachetele cu nasturi poarta-le cu doi nasturi deschisi..Alege sa porti fie bluze cu maneca lunga, fie unele fara maneca. Manecile scurte sau trei sferturi „taie” din lungimea mainilor si implicit a imaginii per ansamblu.Atrage atentia spre centrul siluetei, purtand nasturi interesanti sau cravate subtiri.Poarta coliere lungi si evita-le pe cele la baza gatului.Evita curelele late, cu prea multe detalii sau bluzele care au imprimeuri orizontale pe talie.Foloseste culori inchise inveselind tinutele doar prin accesori.
Poarta tinute monocromatice. Alege de exemplu un top gri, cu pantaloni intr-o nuanta asemanatoare si o curea subtire,  de asemenea gri.Evita fustele care iti "pune o granita" intre partea de sus a corpului si cea de jos.


10.Vreau un par mai bogat!
-Maseazati scalpul.Lipsa densitatii parului poate traduce o proasta circulatie a sangelui in zona scalpului. Asa ca trebuie sa actionezi, masandu-ti scalpul cu uleiuri esentiale - cum ar fi cele de jojoba, henna sau rozmarin. 15 minute pe zi si cateva picaturi de ulei, iar rezultatele sunt uimitoare!
Foloseste praful de copt:
adauga 5 lingurite de praf de copt in sticla ta cu sampon si amesteca bine. Apoi, samponeaza-ti parul ca de obicei. Praful de copt iti curata scalpul in profunzime si permite

Hello si un cuvant de inceput

Hey si bun venit pe noul meu blog despre tot ce trebuie sa stie o fata :D.Maghiaj,lifestyle,haine,cum sa rezolvi problemele de zi cu zi.Tot ce va puteti imagina.
Vreau doar sa spun ca nu ma dau atot stiutoare si eu vreau sa invat cat mai multe.Si daca ma intrebati ceva ce nu stiu,ma voi documenta intotdeauna inainte de a raspunde.

Sper sa sa va placa si sa va distrati pe acest blog la fel de mult ca mine.

Deci,have fun si nu ezita sa propui noi topicuri sau daca ai intrebari,trimite-mi un mesaj :).Te voi ajuta in privat daca iti este jena.