Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 iunie 2011

Oriflame Catalog Review

Multe ne intrebam ce fel de produse sunt bune la un pret accesibil.Am trecut azi pe la siteul oriflame si am descoperit noul catalog,plin cu bunataturi si reduceri de sezon!
Iata cateva dintre ele:





Gama Nature Secrets


Preturile mi se par relativ bunute pentru buzunarul oricui vrea sa aibe produse de calitate.Si aroma este una desavarsita.Relaxare si regenerare garantata.

Parfumul Volare


Parfumul meu preferat de la aceasta firma,Volare este de ceva timp pe piata Oriflame,insa acest parfum nu va fi niciodata invechit,cu arome blande trandafiri si dulceag.Un must have mai ales primavara.

Fun whit Lip Glosses


Super culori haioase pentru vara,cu un aer foarte retro.Trebuie sa le incerci!


Arome super yummy cu o hidratare de durata,in arome de fructe cum ar fi:caisa,cirese sau blueberry.Un deliciu pentru buzele tale.




Fond De Ten & Bronzer                                                                                                



Stickul de fond de ten 2 in 1 ofera o acoperire nemaipomenita,iar cu trusa de infrumusetare in 3 nuante iti poti accentua trasaturile pe care vrei sa le pui in valoare.Cu siguranta as recomanda oricui acest fond de ten.

Bronzerul aplicat pe pometi iti va da un glow bronzat insa nu exagerat! De asemenea peria aceasta este si ea un must have mai ales in aplicarea pudrei sau blushului de orice fel.



Cutiuta cu minuni





Ok.Pe scurt,ador aceasta crema! Este cu adevarat hidratanta si de durata,ai are o textura asemanatoare cu mierea,pur si simplu nemaipomenita!
Cel mai bun moment pentru a o avea la tine este atunci cand mergi la plaja si ai nevoie de ea pentru buze sau chiar si maini si chiar si iarna cand pielea este foarte afectata de uscatime datorita frigului.Cu siguranta un 10+ in cutiuta cu machiaj.

Cam asta a fost micul meu review si produsele care le ador in acest moment.Pentru mai multe informatii legate de produse sau intregul catalog Oriflame puteti sa mergeti pe siteul official:

Orifflame Official Website

Sper ca v-a placut si Have fun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu