Faceți căutări pe acest blog

vineri, 17 iunie 2011

Vara si Culorile Vii!

Da,cum vara a sosit si incepem sa vedem tot mai multe femei si adolescente machinduse cu culori vibrante,asortate cu multe accesori si materiale vaporoase.Insa cea ce nu ne dam seama este ca si look-ul natural bronz babe este la fel de apreciat,mai ales de baieti.

Un machiaj cat mai natural inseamna si mai putin stres.Nu ai nevoie decat de un luciu de buze,autobronzant(daca ai nevoie) si de rimel waterproof.Poti folosi farduri care sa se asorteze cu pielea usor bronzata.
Pentru un glow nemaipomenit incearca sa folosesti autobronzantul doar pe restul fetei,evitand zona ochiilor si sub sprancene,defapt in locurile unde ai aplica in mod normal un highlight.Astfel vei avea un highlight natural de la culoarea obisnuita a pieli tale.





Incearca sa eviti materiale prea geoiaie si foloseste cele mai light,ca matasea,bumbacul sau inul.Rochitele sau tricourile cu niste pantaloni scurti vor fi mult mai sexy si cool,mai ales in culori vii,in nuante de galben,portocaliu sau chiar albastru.

Pentru costumul de baie poti alege si unul one piece pentru un look mai classic,asortat cu o palariuta de plaja si niste pantofiori in aceasi nuanta,cu niste accesori viu colorate.Cu cat modelul costumului e mai simplu cu atat vei parea naturala si cool,defapt nu vrei parea ca o fata care vrea sa acapareze atentie.

Si nu uita,baietilor le plac fetele greu de cucerit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu